1.    Comanda Online 

 

Comenzile online pot fi efectuate la orice ora, urmand sa fieprocesate de un operator piesaMAG.roin ordinea inregistrarii acestora.

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat pentru verificareacompatibilitatii pieselor cu automobilul selectat.

Pentru aceasta operatiune este necesar sa ne furnizezi Numarul de identificare al automobilului(Seria de sasiu) aflat la punctul 3 in talonul vechi sau la litera E in talonul nou:
Urmeaza pasii de mai jos pentru efectuarea comenzii:

ALEGE MASINA - Marca , Anul defabricatie, Modelul, Tipul de combustibil si Motorizarea

CAUTA PRODUSUL – poti introduce numele produsului direct in campul decautare, de ex: placate frana, filtru aer, kit distributie, etc


Daca ai codul de origine sau de producator, poti cauta direct in campulde cautare aflat in partea superioara a paginii, de ex: GDB1330

ADAUGA PRODUSELE IN COS – aici poti vizualiza produsele selectate,actualiza cantitatea sau renunta la unul dintre produse.
FINALIZEAZA COMANDA

Daca ai deja cont, poti sa te autentifici si datele de livrare si facturare vor fi completate automatDaca nu ai cont, poti crea unul completand campurile de mai jos. 
Asigura-te ca ai citit termenii si conditiile, ca ai bifat casuta “Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii” si apasa butonul Trimite Comanda


2. Comanda Telefonica


      Poti comanda telefonic la numerele:  0774421215 | 0771686554 de Luni pana Vineri intre orele 09:00-18:00; Sambata - Inchis; Duminca - Inchis. Ne comunici care sunt nevoile tale si in functie de complexitatea ofertei, un consultant de vanzari iti va prelua direct solicitarea si iti va comunica ulterior.Prin complexitatea ofertei ne referim la:

- numarul de repere

- reperele greu de identificat

- tipurile de stoc: intern sau extern


3. Comanda prin Email


Ne poti trimite comanda direct pe mail, la adresa comenzi@piesaMAG.ro.

Te rugam sa specifici in mail ce produse doresti si Numarul de identificare (VIN) al fiecarei masini pentru care soliciti piese, anul de fabricatie si piesele corespunzatoare.

Noi te vom contacta dupa ce oferta va fi finalizata.


4Comanda prin intermediul formularului de cerere de oferta


Oferta noastra de produse se imbogateste mereu, exista numeroase piese pe care le putem comercializa si care nu se afla inca la noi pe site. In cazul in care nu ai gasit un anumit produs in magazinul nostru online, foloseste formularul de "Cerere oferta" si iti vom face o oferta de pret pentru piesa dorita, indiferent de marca masinii.

Vei fi contactat de un operator piesaMAG in cel mai scurt timp posibil si poti confirma telefonic comanda.