Magazinul online de piese auto piesaMAG.ro ofera spre vanzare piese auto de origine, piese auto aftermarket, precum si produse auto universale intr-o gama diversificata, de la mai multi producatori consacrati si recunoscuti international. Avem un portofoliu complet, de peste 2 milioane de piese si accesorii auto pentru orice tip de masina la cele mai mici preturi.

Produsele cumparate prin intermediul piesaMAG.ro sunt noi, in ambalajele originale de la producatori, fiind insotite de factura, bon fiscal si certificate de garantie.

Prin intermediul platformei online piesaMAG.ro veti gasi rapid si usor piesele de schimb necesare pentru orice producator de autoturisme, cum ar fi Dacia, Ford, Opel, Mercedes-Benz, VW, Audi, Seat, Skoda, BMW, Toyota, Mazda, Citroen, Peugeot, Renault, Honda, Hyundai, Fiat,  sau alte bine-cunoscute marci de automobile. Achizitia online a unei piese auto prin platforma noastra va va ajuta sa economisiti timp, sa alegeti mereu cel mai bun raport calitate/pret si sa comandati produsul corect pentru masina dumneavoastra.

Va incurajam sa folositi platforma noastra online pentru a realiza o comanda de piese auto, dar in cazul in care considerati ca aveti nevoie de consultanta de specialitate din partea unuia dintre reprezentantii nostri, va stam la dispozitie prin urmatoarele metode:

  1. 0774 421 215
  2. 0771 686 554
  3. 0758 314 530

De ce sa cumperi de la piesaMAG.ro ?


Oferim o gama completa si variata de piese auto pentru toate tipurile de masini

  • Toate produsele noastre beneficiaza de garantia data de catre producator
  • Consultanta auto de specialitate oferita de personalul piesaMAG.ro
  • Livrare prin curier in 24h sau in aceeasi zi, prin ridicare de la sediul nostru din Calea Vitan 210A, sector 3, Bucuresti ( punct de reper: Stadionul Olimpia).
  • Posibilitate de returnare a produselor
  • Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL