ELEMENTE GENERALE


Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor SC AUTO WIZZ SRL

prin intermediul magazinului virtual piesaMAG.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Cumparator - persoana fizica sau profesionist, ce confirma o Comanda .

Vanzator - societatea comerciala SC Auto Wizz SRL, avand sediul social in Bucuresti,

Str. Camil Ressu Nr. 27,Parter,Bloc N1, Scara 4, Ap. 146, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la ORC-TB sub nr.

J40/8776/2015, C.I.F. RO34786027,

Comanda - confirmarea telefonica prin care Vanzatorul este de acord sa livreze piesele si

Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.

Contract - Comanda confirmata de catre Vanzator.


ELEMENTE CONTRACTUALE


Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat,

Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care

Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda presupune intrunirea urmatoarelor elemente:

    a. Comanda si conditiile sale specifice

    b. Specificatiile comenzii (cu date tehnice, de livrare si de facturare)

    c. Termeni si conditii

Comanda neconfirmata nu reprezinta Contract.

Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie si Declaratia de conformitate.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.


PROPRIETATE INTELECTUALA


Cumparatorul intelege sa nu faca publica nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC Auto Wizz  SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.


CONFIDENTIALITATE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC AUTO WIZZ SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de comunicatii electronice si reclamă, marketing şi publicitate. Datele pe care le furnizati sunt necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii produselor. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societatii din Bd. Expozitiei, nr. 1(k), sector 1, Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Prin inscrierea in baza de date a SC AUTO WIZZ SRL cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti.


TERMENE


In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul va anunta Cumparatorul despre termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3-5 zile lucratoare.


FACTURARE


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


RISCURI SI RESPONSABILITATI


    a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze produselecatre Cumparator prin curier rapid.

    b. Transport

In afara unor alte intelegeri intervenite intre Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre societatea de curierat sau catre reprezentantul Cumparatorului.


GARANTII


Toate produsele comercializate de catre site-ul www.autowizz.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale sau resigilate si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@piesamag.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare corespunzatoare.

NU se acorda garantie in urmatoarele cazuri:

    1. Piesele nu au fost montate intr-un atelier de reparatii auto autorizat de catre R.A.R. sau de catre producatorul autovehiculului;

    2. Piesele s-au defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

    3. Piesa a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;

    4. Piesa nu a fost identificata corect ca urmare a prezentarii de catre comparator a unor informatii eronate;

    5. Piesa s-a uzat rapid si/sau inegal datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului;

    6. Atelierul de reparatii care a efectuat montajul nu a stabilit si efectuat verificarile si reglajele necesare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;

    7. Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor, fost exploatat in conditii necorespunzatoare sau are instalate sisteme suplimentare (exemple: raliuri sau orice fel de competitii, taximetrie, scoli de soferi, tractare, modificarea instalatiilor standard, instalarea de softuri robot, depasirea oricarei limite de         utilizare a autoturismului impusa de producator etc.);

8. Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice,electrice,mecanice);

9. Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari chimice sau mecanice;

10. Piesele prezinta urme uzura care dovedeasc folosinta.


RETUR


Cumparatorul poate returna in 14 zile, marfa FARA URME DE MONTAJ.

NU SE PRIMESC LA RETUR: PIESELE CU AMBALAJUL DETERIORAT, RUPT, INCOMPLET, MURDAR, LIPIT CU BANDA ADEZIVA SAU MODIFICAT SUB ORICE FORMA, PIESELE MURDARE, INCOMPLETE, CU URME DE MONTAJ, VOPSITE, RUPTE, SUDATE, ETC.


TRANSFERUL PROPRIETATII


Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea

Cumparatorului in locatia indicata in comanda. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor anterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.


RASPUNDERE


Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei obligatii conform

Comenzii si nici pentru daunele care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare, in special pentru pierderea produselor.


FORTA MAJORA


Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA


Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.